Polis silahı gencin başına dayayarak gözaltına aldı haberi

Polis silahı gencin başına dayayarak gözaltına aldı haberi

Ülkenin, vatanın, toprağın, bayrağın, ... namus olduğunu bilir misiniz? Bilir misiniz ki bütün savaşlar bunlar için verilir, Mehmed'im bunlar için şehit olur. Analar gerektiğinde kına yakarak gönderir yavrularını, o haber geldiğinde göz yaşı dökmemek için. Mabedinin göğsüne namahrem eller değmesin diye verilir tüm uğraş.

Yeri ve zamanı gelir, bunlar biraz fazlaca övülebilir. Bir miktar mubalağa içerse bile herkes bilir bu yaklaşımın sebeplerini. Yapılmak istenen gençlerin kendilerine güvenini arttırmaktır, rakipleri karşısında dik durmasını sağlamaktır, gerektiğinde masaya yumruğunu vurabilecek cesareti toplamaktır, atalarıyla kendisini kıyaslayarak daha ileri gitme hevesi oluşturmaktır, vatan ve millet sevgisi aşılamaktır,  ...

Bir de tam tersini yapan ikinci kategoride olanlar vardır. Durmadan kötülerler, yalan söylerler, karalarlar, küçültmeye çalışırlar, daha yaşken gencin belini bükmeye çalışırlar, hayal kurmanı önlemek isterler, boynu eğik ve elleri bağlanmış bir şekilde emir kulu olman için uğraşırlar. İşte böyleleri, senin benim namus bildiklerimi karalarlar. Karalamak için yalan ve iftiraya başvururlar. Bizim nice zorluklara katlanarak yükseltmeye çalıştıklarımızı aşağı çekerler. Düşmanın içimizdeki ajanlığını yaparlar.

Cumhuriyet Gazetesi: "Polis silahı gencin başına dayayarak gözaltına aldı"

Örnek mi istiyorsunuz, haberin detayı bağlantıda: "Polis silahı gencin başına dayayarak gözaltına aldı". Bu haberin çıkmasına sebep olan olayı da aşağıdaki video'dan izleyebilirsiniz.

Niye mi bu açıklamayı yapma gereği duyduk? Çünkü; polisimiz iyidir, zekidir, güçlüdür, şereflidir, şefkatlidir, naziktir, ... demek ilk kategoriye girer. Biraz mübalağa içerse bile iyi niyetli bir yaklaşımdır. Eksikler yaşansa da bu sorunların aşılmasına yardım eder. Devletin varlığını, birliğini ve gücünü korumada destek çıkılmış olur. Halkın dayanışmasını ve birlikteliğini arttırmaktır asıl amaç. Kötü birşey değildir yapılan, asla yalan olarak değerlendirilemez.

İşte yukarıda olduğu gibi bazıları ise ikinci yolu tercih ederler. Ellerine geçen ufak bir fırsat ya da noksan bir durum için dünyayı ayağa kaldırmaya çalışırlar. O kadar seviyesizdirler ki çevrelerindekileri hep aşağı çekerler. Yerin dibine batmışken bir türlü tırmanıp adam olmak akıllarına gelmez. Kendileri çok da iyi olduklarından değil haa, zerre kadar insanlıktan nasiplerini alamadıkları için bu şekilde zulmederler. Allah'a şükürler olsun ki bu sefer videosu çekilmiş ve böylece tuzakları boşa çıktı.

Ey milletim, işte sen bunları iyi tanı ve mümkün olduğu kadarıyla bunlardan uzak dur! Devletini, vatanını, milletini, bayrağını, şehrini, öğretmenini, eşini, dostunu, ailesini, kardeşini, ... övenlerin yanında ol. Bunları yerenlere ise kuşkuyla yaklaş, bil ki asıl sorun böylelerinin ta kendilerindedir...

Can Cündar ile ilgili ilginizi çekebilecek diğer haberler

BBC fikirlerini paylaşmak için 'darbe yanlıları'nı arıyor haberi

Can Dündar'dan büyük yalanlar haberi


8 yıl 2 ay önce eklendi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a Türkiye ekonomisi hakkında mektup Cumhurbaşkanlığı sistemine neden EVET demelisiniz? Avusturya'nın Wiener Neustadt şehrinde Türk bayrağı asma yasağı Polis silahı gencin başına dayayarak gözaltına aldı haberi Finans piyasalarında kullanılan A-book, B-book, C-book ne demektir? İstanbul'da ev almalı mıyım? Atatürkçülüğün Türk Toplumu İçin Önemi Akıllı telefon bağımlısı mısınız? Borsaya giren Facebook'un hedefi 100 milyar dolar Kore devinden gazilerimize vefa! Dinozorlardan bile eski kertenkele izi bulundu Uzayda teorileri altüst eden enerji İsrail, Türkiye'yi kuşatma provası yapıyor Bulgaristan'la ticaret 10 milyara çıkarılacak Libya'da NATO'nun sivil bölgelere saldırısında 15 kişi öldü Türk Telekom, işte özel sektörün farkı Kudüs olayına iki farklı bakış açısı, gene Davutoğlu Bilimsel makale yazma kılavuzu Cari Açık Nedir? Ülkemizce eğitim dili TÜRKÇE olmalıdır; çünkü
1
2
3
4
5
6
7
8